EcstasyEcstasyEcstasy!

Idag när jag för en gångs skull hade gått hem från skolan i tid, fick jag ett sms precis då jag hade kommit innanför dörren. Jag skulle tydligen skynda mig till biblioteket för att jobba med ecstasy. Jag kan lova att min sökhistorik på skolans datorer ser ut ungefär så här: ecstasy, ecstasy historia, ecstasy history, ecstasy olagligt, narkotika. Snart får jag nog gå till rektorn och förklara varför jag söker som en galning på ecstasy…

När jag väl kom från skolan bar det av till gymmet. När jag kom in dit och fick snabbt känslan av att jag hade gått innanför dörrarna på ett pensionärgym alla bara pratade och ingen gjorde någon nytta alls. Alltså ingen träningsvärk imorgon! Men dom försöken som gjordes var av Anna då hon försökte hinna med löpbandet när det skenade iväg i ca 50km/h. Ett var från mig som lyfte ca 45kg i bänkpress (två centimeter). Det sista försöket gjorde Jessica, hon utövade hjärngympa då hon försökte lista ut hur det skulle kännas om man inte skulle tänka.

Ungefär så mycket brukar vi träna på tisdagar.


Släkten är värst

Vad är det med folk och glömma bort saker man ska säga eller fråga? Just nu har jag glömt vad jag ska skriva… Men jag kommer nog på något roligt ändå.

Jag har fått ett kusinbarn! Hon heter Isabelle och är jättesöt, i alla fall på bild. Men med tanke på vilka föräldrar hon har så måste hon vara väldigt fin. Linda som hennes mamma heter har inte ens fyllt 21 och har redan gift sig, skaffat barn och bor tillsammans med hennes man, dotter och katt i en Villa. Hjälp! Jag hoppas inte att det är ett släktdrag att skaffa familj så tidigt, i så fall har jag bråttom… Men känner inte att jag är redo för ett Svenssonliv än så jag tror jag väntar ett tag till.

Sen var det ju en till sak jag tänkte på… Just det ja. Idag när jag följde min andra kusin, Erica till Kapels Musikskola där hon skulle på en audition för klassik sång och någonting med scen tror jag utbildningen hette. I alla fall så gick jag med Diva (vår hund) och hon stänkte ner mig totalt… Jag var prickig på hela benen när jag kom hem. Väldigt kul, det här gillar jag inte med våren! Slask, mulet och kallt.

Vi går vidare till nästa släkting(?) Christoffer, det är Ericas pappas sambos kusin… så mycket släkt är jag med Christoffer så nu vet ni. I alla fall så ringde han som vanligt och väckte mig på lördagsnatten när han var på väg hem från en efterfest. Han berättade då att hans skor var spårlöstförsvunna men att han hade lånat ett par som var för små, så det var lite smärtsamt att gå. Men fem minuter in i samtalet hittade han fotspår av hans skor, han följde dom och kom fram till Robin Domeijs hus. Han bestämde sig då för att kolla om dörren var öppen vilket den var, då gick han in ca klockan 04 på natten och bytte skor. Stöd och inbrott i Ramvik!

Nästa släkting är Johnny, min bror han fyller 19 år idag. Grattis till honom. Han hade bjudit hit släkten idag för att fika. Eftersom det var Taizémöte idag ringde jag och sa att jag ändå kan dom mötena utantill så jag tänkte stanna hemma och fika istället. Jag fick en godkänd frånvaro och tur var väl det för hemma bjöds det på smörgåstårta och bullar.

Till någon som inte är min släkting, jag vill bara säga att den här personen är väldigt duktig på vissa saker! T.ex. på att välja rätt platser, det har inte blivit rätt någon gång hittills. Eller det blir alltid rätt men det blir bara inte alltid som planerat. (En oförstålig text som nog inte ska förstås av alla).


Jägarfesten

Igår då jag slog på tvn såg jag något jag inte riktigt väntade mig, det var en handbollsmatch mellan Drott och Alingsås och mitt bland drotts handbollsspelare såg jag en kille som jag kände igen (observera kände igen och inte känner). Det var en kille som kommer från Sollefteå, dock fick han sitta på bänken under hela matchen. Drott vann med 23-20.

Den matchen såg jag hemma hos Joakim medan jag väntade på att Christoffer och några lite äldre människor skulle komma. Så där satt vi och förfestade med Joakims mammas kompisar. Det var en väldigt trevlig förfest med många historier, t.ex. var det en man som skulle gå ut på internet men han hittade inte w-tangenten så han fick lov att ringa en kompis och fråga vart den var och när han väl hade hittat den så var s-tangenten också borta. Eftersom det närmsta jag kom alkohol var alkoholfricider fick jag agera chaufför så jag åkte tre vändor upp till Ramviks Folketshus sen när jag väl fick gå in och kom till bordet där jag skulle sitta hade många redan ätit upp sin landgång. För er som inte vet vad en landgång är så är det en macka med gegga och saker på. Sen började dansbandet Medvind spela och vipps så var alla ute på dansgolvet liksom jag och Mattias, vi var verkligen amatörer om jämför med alla gamlingar som var där och svängde sina lurviga.

Eftersom det var väldigt mycket folk i alla olika åldrar så var även karaokebaren öppen och där var det liv vill jag säga. Där sjöngs det allt från Creedence Clearwater Revival, Linda Bengtzing och Di Leva. Vissa som tog ton var mer tondöv än andra och vissa gånger flydde stora delar av publiken, men det var några som fick hela lokalen att tystna också. Speciellt Mattias Norberg och hans släkt, man kan säga att dom tystade publiken på olika sätt. Sedan bar det av till stora salen där Christoffer skulle hälsa alla välkomna. Här är ett utdrag ur hans spontana tal: Hallå. Tysta. Hej. Bord 6 sluta med kafferepet. Hallå! Ja, jag heter Christoffer Danielsson nyss fyllda 18 år, så jag är ju bara en lite sparvel i det här sällskapet men jag ska i alla fall hälsa er välkomna. Eller det kanske vi skulle ha gjort redan klockan 20.00 men ni vet ju hur jägare är, sega och dom skjuter inte så mycket, eller det kanske kan bli en svamp då och då. *Applåder och skratt* Jag bor på Bergomsvägen 18 så alla ensamma damer här ikväll kan ju titta förbi där sen.

Efter det blev det prat och lite dans, jag tog mod till mig och dansade med Alf-stordansaren även kallad min pappa men den sista dansen blev med Christoffer. Eftersom han hade fått i sig lite för mycket ångor av all alkohol som serverades där så kunde han inte dansa så bra så vi dansade som man gjorde när man var liten.

Ännu en trevlig kväll.


Cocktailparty- bilder

Jens övervann teknikens under och fixade så att vi i gruppen Ramvik och co har tillgång till bilderna som togs under kvällen. Jag vill börja med att varna känsliga människor och sen vill jag också tillägga att det inte alltid är som det ser ut...





När folk börjar ta närbilder vet man att det har gått för långt och partyt börjar snart dala.
Men tack för en superdupermegakul kväll!
PS. Jag har valt dom finaste bilderna! DS.

Dunderjippo

Igår kväll var det cocktailparty hos Mattias, det var lovat ett dunderjippo och det var det verkligen. Kvällen började hos Lia där vi två gjorde oss i ordning. Sen fick jag sms av Christoffer som var lite otålig, han tyckte vi var sen. Men när vi väl kom dit insåg vi att vi inte alls var så sen. Partyt började med spelat Kings, vissa blev mer utsatta än andra. Speciellt när regeln att man inte fick nämna några namn uppkom. Då fick alla smeknamn istället, några exempel är Ankan, Tjorven, Bullen, Rapunzel, Kungen och Mini. Det var ju inte helt oväntat att det var Christoffer som skulle komma på dom. Sen hände det mycket mer under den kvällen också men det tänker jag inte skriva om för en bild säger mer än tusen ord har jag hört.

Bilderna är tagna med Jens Berlins kamera men fotografen har många namn.

Fast bilderna kommer någon annan gång, Jens har tydligen tagit bort dom från Facebook för tillfället...


Glad våffeldag... eller något i den stilen

Det har visat sig att dagen blev bra. Eller hittills har den varit bra i alla fall.

Dagen började med att jag tog fram symaskinen för att laga ett linne sen gjorde jag mig klar för skolan. Dagens tema var framtidsresan, det var väldigt kul och intressant. På slutet delade vi in oss i olika forskargrupper, jag var i Beas grupp så hela vår grupp litade på Beas inre styrka. Vi uppfann trägårdsmöbler och trädgårdsprydnader, finessen med dom var att dom lever på samma sätt som träd och dessutom producerar kolbriketter. Så på somrarna tillverkas så mycket kol att man kan grilla en gång i veckan. Väldigt smart idé tyckte vi, dock vann en annan grupp som hade kommit på en bil gjort av trä. Hur smart är det egentligen? (Ta inte illa upp)

Sen tog jag och Amanda en promenad ner till badhuset för att gå på Body Balance. Som sagt fick jag min belöning efter tisdagens träning så jag gick alltså dit ner med min träningsvärk. Som efter dagens träning kommer bli en dubbel träningsvärk, härligt. Och imorgon bitti ska vi ner dit igen för att ha spinning.

Kul med folk som troligen slänger cyklar över mina meddelanden i snön!

Nu ska jag göra våfflor, jag fick ju förklarat för mig igår att det inte är ett så stort sammanträffande att många äter våfflor nu. Det är ju trotsallt våffeldagen.


Rådjur och troll

Idag på farmakologin stack vi oss i fingrarna, bara för att få gå runt med massa plåster. Sen drack vi samarin eller brusmagnecyl. Vi bedövade oss också, dock så fungerade inte bedövningen. Så lektionen resulterade till att jag nu går runt med figurer på armarna, prickar på fingrarna och prickar i figurerna jag har på armarna. Konstiga naturare skulle jag vilja säga.

Sen blev jag kvar på skolan för att plugga. Det blev inte så mycket gjort kan jag lova, det enda jag kan berätta är det att översättningen på google inte alltid är så bra... Men sen blev dagen bara bättre och bättre typ som en 12:a. Jag träffade tre rådjur, några troll och en läskig gubbe plus några andra människor. Så dagen kan jag nog sammanfatta som ganska bra men vi får se vart morgondagen leder... Jag hoppas iallafall på det bästa.

Idétorka...

Idag satsar jag på en kort inlägg. Så det här inlägget tillägnar jag dom som inte är så bra på att läsa, dom som inte tycker om att läsa eller dom som bara måste läsa med har bråttom.

Idag har vi varit ett ganska bra gäng på gymmet i Hälledal. Vissa av oss tränade mer än andra… Jag var en av dom som tog träningen på allvar och jag hoppas på en riktigt bra belöning imorgon dvs. träningsvärk.

Biljetter har jag hunnit fixa också, för idag blev det bestämt att jag plus några andra i min ålder ska gå på Jägardansen nu på lördag. Spännande, vi kommer nog sänka medelåldern lite.


Sällskap och sällskapsspel

Igår var en rolig och sällskaplig dag. På skolan går det massor av elever, hemma var familjen, det är många som handlar på härnöhallen och det var mycket folk hos Lia. Så kan man kort sammanfatta min dag.

Men om jag ska göra historien lite längre så kan jag berätta att Christoffer kom till mig efter skolan och gjorde min säng sällskap… Medan jag fick laga mat själv! Mästerkocken slog till igen dock med mycket godare mat den här gången, det blev kycklingtacos.

Efter middagen åkte vi till Christoffer, han skulle snabbt göra sig i ordning, det tog ca 20 min. Under tiden hann reservtanken slå igång, fast det berodde på att jag stod i en nerförsbacke. Men det resulterade med att jag inte vågade köra till stan mitt i natten. Så jag for in till Utansjö och sov istället vilket inte var så jättekul. Men innan jag åkte hem svängde jag förbi Lia. Där var dom i fullgång med att spela sällskapsspel, diskutera och skratta. Det var bara att hänga på! Sen tittade vi på en film, den får betyg 1,5/5 av mig. Det var en rysare och efter det åkte jag hem ensam i en stor bil… Jag är mörkrädd! Jag var rädd då jag åkte bil, rädd när jag gick från bilen, rädd när jag gick in i huset och inte förrän jag drog täcket över mig kunde jag lugna ner mig. Men jag överlevde.

Idag har jag inte gjort så mycket bara åkt skidor och pluggat.


Line. T * Naturvetare

Den här dagen gillar jag! Skolan var inte så jobbig bara svenska och fika sen fick jag sluta. Efter det gick jag till Härnöhallen med M. Jag lyckades bli av med han och kunde därefter köpa potatis, eller pärer som jag säger. Det var jag som var kocken hemma idag, men jag fick inte bestämma vad vi skulle äta… Så det blev korv och hemgjord potatismos, inte det godaste med korv. Men Lines superpotatismos slår i alla fall Felix pulvermos!

När jag lagade mat som bäst (hällde vatten i kastrullen) ringde dom från Hertz.  Jag skulle tydligen jobba. Så efter maten tog jag på mig mina snyggaste kläder och gick ner, skorna var blöt redan innan jag hade börjat jobba. Slasket är tillbaka, jag som verkligen gillade den bara asfalten och snön på sidanav vägen. Men i alla fall, jag började jobba och den andra bilen jag tog var en minibuss. Jag brukar ju få höra hur liten jag är cirka 183748 gånger varje dag och nu förstod jag verkligen vad alla menar. Jag fick lov att hoppa in i bussen…

Jag har inte fått någon kommentar på senaste inlägget, alltså innebär det att alla är anonyma…

Åh, en till sak! Jag har en väldigt fin låda i min garderob nu. Jag är GLAD! Den är till för en naturvetare vars namn är Line. T, dock ska den stå där och samla damm ett tag till… Studentmössan är här!


Mardrömmar och Julmust

Träningen med killarna idag var rena mardrömmen! Ingen lyssnade och dom slogs, tjafsade, skrattade och skrek om vartannat. Det slutade med att vi bröt träningen tidigare för att diskutera lite med dom och visa vilka det är som bestämmer.

På tal om drömmar, dom är väldigt läskiga! För någon natt sedan drömde jag om att mamma skulle köpa en sport bh till någon och på morgonen när jag skulle äta frukost låg det en kartong med just en sport bh i. Jag måste ju ha gått i sömnen den natten och sett den, annars måste jag vara som Allison Dubois i tv-serien Medium.

Just nu sitter jag och svarar på frågor om stress och dricker julmust från Zeunerts. Pappa hade ett fåtal kvar sedan jul och det är som alla säger- dom blir godare med tiden.

En sak som skulle vara trevligt att veta är vilka som läser det jag skriver. Om ni känner er manade får ni gärna lämna en kommentar.


Something new, Something blue... Something bad, Something great!

Min dag började inte så superbra, jag kunde inte sova av en jättekonstig anledning, jag förstod verkligen inte alls. Men min livräddare Christoffer sa då till mig att jag var omtänksam, tokig och lagom elak dessa ord fick mig tillslut att somna.

Morgonen var inte heller så rolig… men efter ett tag löste sig nästan allt, det är fortfarande vissa frågetecken i mitt huvud men det ska det nog vara efter en sån här natt och morgon.

Vid lunchtid blev dagen riktigt bra och den glada Line var tillbaka.

En annan sak jag har att berätta är att jag åkte skidor idag och inte klassiskt som jag brukar utan jag tog mig mod till låna ett par skateskidor. Så precis då min förkylning har gått över bestämmer jag mig att bege mig ut i spåren. Bra tänkt Line! Jag var halvt död efter första uppförsbacken men jag stod ut och vipps så hade jag bara 1km kvar av 7,5km som jag skulle åka. Men då hände det ofattbara. Jag ramlade. Jag tänkte att nu måste jag röra på fötterna för att inte ramla men efter ett tag gör min tanke en U-sväng och istället tänker jag att jag ska prova att stå stilla. Det resulterar i att jag ramlar och där ligger jag mitt i spåret och skrattar när mamma kommer ikapp mig. Jag fick senadrag i tån när jag ramlade. Det ska ju till mig för att någonting sånt ska hända.

Tankarna har flygit tillbaka till Tärnaby för en kortsemester.


Barnförbjudet

Gårdagen… den sammanfattas nog som barnförbjuden tror jag.

Hela Ramviksgänget plus Samuel, Emma och Frida samlades hos Törnstens för att fira Hampus 18-årsdag och Tobias 17-årsdag. Innan jag förflyttade mig till Ramvik var jag tvungen att gå på stan för att fixa min, Lias och Annas present till födelsedagsbarnen. Eftersom kvällens tema mottsatta könet enbart var för Mattias (för att få han att gå dit utklädd till tjej). Så skulle jag köpa något tjejigt till dom. Jag hittade en hylla på H&M med massa rea underkläder, den hyllan rensade jag. Det blev en BH i storlek 75D till Tobias, den var för liten… En stringtrosa i storlek 42 till Hampus, jag tror att den passade perfekt. Sen fick dom varsitt läppglans och varsin Tom och Jerry påse.

Under kvällen lektes och spelades det Jag Har Aldrig, Med Andra Ord, Straffpoker, Sanning eller Konsekvens och Kroppstwister. Alla lekar hade något med sex att göra därför sammanfattas kvällen som barnförbjuden.

Här kommer några bilder från kvällen som togs med Jens Berlins kamera.
Som ni ser trivs vi i varandras sällskap, annars låter jag bilderna tala för sig själva...




Energi!

I morse när jag vaknade var hela jag full av energi! Jag bestämde mig för att göra massor av saker under dagen och för att orka det måsta man äta frukost. Jag var ensam i köket men som tur var satt min mamma i datarummet och höll på att fixa massor av vitiga papper. Jag pratade, pratade och pratade lite till. Tillslut sa hon till mig att jag skulle vara tyst, så där satt jag vid bordet själv och kände mig ensam. Jag kastade i mig frukosten sen ringde jag till Pelle och frågade vart han hade skruvdragaren och målarfärg. Jag hämtade lite saker sen tog jag ner mina lister och några tavelramar till källaren och började måla, när jag var klar förstod jag varför det gick åt så mycket färg. Hela jag var vit med lite svarta prickar!

Jag har även hunnit sätta upp tavlor i vardagsrummet, skickat in mitt host family letter, fixat två filmer och skickat iväg ett mail till E-pojkarna. Jag är riktigt nöjd men dagens insats.


Glädje

Idag har jag lärt mig att tvätta bilar på rätt sätt! Jag har även slagit mitt rekord, jag lade ner 25 min på en bil som brukar ta ca 60 min att tvätta. Under den här dagen har jag tjänat 300 kr och 50 öre, så jag är nöjd.

Eftersom det är onsdag idag så är det snart fredag vilket betyder en väldigt bra sak, plus att det är kalas för Hampus och Tobias. Det kan bli min bästa dag på lovet eller näst bästa tätt efter förra lördagen.

Men nu kommer snart Pelle hit för att visa mig några filmer han fick från sin Au Pair agentur. Han sa att jag kommer somna efter 10 min, det stämmer nog…

Jag hörde Lemon Tree på radion idag, det påminde mig om att det bara är tre veckor och tre dagar kvar till vi åker till Taizé. Jag är GLAD!


Tillbaka till 80-talet?

Åter till studentfesten med tema 80-tal. Kvällen startade hos mig, vi krusade hår och använde färger på smink som vi aldrig trodde vi skulle använda igen. Efter mycket tjat speciellt från Victors och Magnus sida började vi med maten, eller Amanda och Bea började med maten. Till förrätt blev det godis och chips och till varmrätt bjöds det på pommes frites, fläskfilé, bearnaisesås och rödvinssås. Efterrätten kom direkt från apoteket, dom bjöd tydligen på bakelser där under dagen så Sandra tog med sig några till klassen. Om ni undrar så jobbar hon där och hon frågade om lov innan.

Efter all mat spelade vi maffia, jag blev dödad först. Jag råkade titta då maffian skulle vakna… alltid denna otur i det där spelet! Efter det pratade vi om kärlek vid första ögonkastet, vår klass blev väldigt djup under den kvällen. Sen avslöjade vissa hela sitt sexliv i spelet ”jag har aldrig”. Och som vanligt står all disk kvar på bordet… så några snälla själar hjälpte mig att ta undan några tallrikar mm.

Vi kom ner på Svenssons vid 23.20 och där var det redan ganska mycket folk i alla fall mer än förra gången. Sen droppade det in några till och vår klass väntade spänt på att klockan skulle slå 01.00 så domarna skulle avslöja vilka som vann utklädningstävlingen. Resultatet blev NV07A på första plats, MP07 på andra och SPEI07 på tredje plats. Vilket betyder att vi fick tre poäng och kan nu byta ut vår 0:a mot en 3:a!







Nu såhär på söndag har jag hunnit landa i år 2010 igen.


Nv07a!

Vi tog tre poäng på studentfesten i fredags LALALA! Hela familjen... jag menade klassen hjälpte till som jag sa till Sandra. Väl förtjänta poäng tycker vi naturare! Studenten närmar sig med stormkliv... lite jobbigt men ändå skönt.

Bandy supportrar?

Idag på farmakologin fick vi lära oss att ta sprutor. Vi hann sluta innan jag gick lös med nålen på mig själv, det var nog lika bra eftersom jag inte var så duktig.

Sen bestämde jag mig för att gå på bandy. Jag gick dit med M men efter 20 min satte vi oss i värmestugan.

Det var min dag i stora drag. Nu ska jag skriva klart historian som jag inte har börjat på än, tur att jag har sovmorgon imorgon!

Dagens citat, ”Men Jenny det finns en till gris”.


Plugg? Nej Tack!

Idag har jag inte haft några lektioner men ändå har jag varit på skolan mellan 08.00-15.15! Jag kände mig tvungen att kliva upp imorse för att försöka hjälpa min grupp på farmakologin. Vi skriver om ecstasy, det är väldigt intressant tycker jag. Efter att vi hade tittat på några trevliga bilder på dom som tar olika piller. Så bestämde jag mig för att skicka ett sms till Christoffer jag tror han blev väldigt glad då han fick det, för som svar fick jag en glad smiley.  Smset: Jag tror jag ska börja knarka man blir så fin då. Behöver jag säga att jag känner mig väldigt uppskattad. När vi kände oss färdiga med pluggandet upptäckte vi att vi inte hade gjort någonting.

Efter farmakologipluggandet förflyttade vi oss till en datasal för att göra klart svenska C arbetet, det blev inte klart.

Sen åt jag lunch med några framtida OS-stjärnor från BF. En eloge till Anna som slogs med en stjärtlapp under sista tävlingen. Jag utser stjärtlappen till vinnare, Anna går nu runt med ett jack mellan ögonen som går ner en bit över näsan.

Efter den delikata fisksoppan på skolan gick jag till biblioteket för att plugga med M. Vi började plugga, vi pratade och vi skrattade. Börjandet på plugget kom inte längre så jag fick inte någonting gjort där heller.

Den här skoldagen var alltså så social som alla skoldagar borde vara.

Tisdagar betyder även träning, både styrketräning och att hålla i träningen för E-pojkarna. Jag åkte till hallen fortfarande full i skratt men efter ett tag kände jag mig sämre och sämre så när jag kom fram sa jag till Joakim att jag inte kunde träna så jag somnade på golvet istället. Och nu sitter jag hemma och försöker intala mig att jag är frisk. Studentfester och lov närmar sig då får man ju inte vara sjuk!


Jobb

När vi var i Tärnaby fick jag et telefonsamtal från ett nummer jag inte kände igen. Jag svarade och det visade sig att det var Jessica från Snibbens Camping, som jag har väntat på det samtalet. Hon frågade om jag ville jobba i sommar. Såklart ville jag göra det… förut. Men nu fick jag lov att berätta för henne att jag redan har ett jobb. Så om man vill ha mig får man vara snabb!

Hm… eftersom jag går natur så kan jag räkna till 10, det här är mitt 10:e inlägg vilket betyder att jag ska ta det stora steget (länka bloggen)! Hittills har min blogg som mest haft tre unika läsare under en dag varav en var jag. Nu tar jag steget mot att vara ägare till Sveriges mest kända blogg. Skämt åsido, men ni får inte skratta åt mig! Jag gör mitt bästa och jag är mig själv. Line optimisten, som jag fick höra senast nu i helgen av en nyfunnen vän.