-Men du, det är lördag

Nu är det bara att njuta, nu är jag 100 % klar med skolan! Så för att fira ska jag jobba.

Den inofficiella mösspåtagningen var i fredags. Klassen var hos Lydia, det var riktigt kul. Sen gick vi vidare till Svenssons, det var ett misstag.

Igår var jag hos Pelle och spelade monopol jag var riktigt duktig, först. Men det slutade med att han vann med 83 miljoner mot mina ynka 36… Sen hittade jag en väldigt ensam pojke längs vägen så vi cyklade och frös tillsammans. Andra lördagen!


underbart!

Igår var jag trött, sur och ledsen. Idag är jag trött och glad.

Jag börjar se ljuset och idag åker mössan på! 


1,2,3,0

Nu har det gått för långt! Igår sa min kropp ifrån. Jag satt och förberedde farmakologiredovisningen som jag skulle ha idag men efter ett litet tag fick jag lite ont i ryggen och ca 1,5 timme efter hade jag så ont att jag inte kunde sitta längre. Så min redovisning blev långt ifrån klar och nu ligger jag här i sängen och försöker skriva en historiarapport.

Farmakologiredovisning
Historiarapport
Miljöprov

Tre saker kvar att göra under hela min gymnasietid! Tre saker, och jag orkar knappt göra dom och ändå har jag gjort ca 288st redan (Amanda har räknat). Bara att bita ihop och hoppas på att jag kan sitta snart!


offline!

Våra klasströjor är här, student mössan är här och skoluppgifterna minskar för varje dag. Det går fort och snart står vi på egna ben. Men nu ska jag skriva ett festtal, det blir inget tal till klassen, det blir inget begravningstal utan det blir ett tal till min mormor och morfar (tror jag) som snart firar guldbröllop. Talet ska hållas imorgon inför klassen, nervös? Svar: lite lagom.

Den här dagen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig utan jag kommer att sitta och plugga från nu tills jag ska gå och lägga mig. Men på torsdag ska jag skaffa mig ett liv igen, så om ni vill något hör av er då!


18 dagar kvar!

Middag och film med Malin, Caro och Lia igår det var väldigt trevligt.

Idag har jag sytt lite på min studentklänning, efter 6 timmar i Birsta och ca 20 min vid symaskinen är klänningen redo för att användas. Ett steg närmare studenten!

Grattis Pelle!


Cirkusskola

Mina tankar står på huvudet just nu. Jag vet jag jag vill och jag vet vad jag känner men ändå inte. Men det löser sig nog.

Idag har jag hämtat Christoffer hos hans klasskompis, dom har hoppat, snurrat och filmat. Sen for vi och tittade på BIK-Kramfors matchen slutade 4-2.

"Det är lugnt!"

Dit vill jag inte tillbaka! Snö, kyla, blåst och skavsår. Jag trivs i värmen som är just nu. 

lasagne

Skratta när ni har ont, för då utsöndras endorfiner som motverkar smärtan. Japp, jag har tråkigt och just nu väntar jag på Sandra som sitter och skriver på sin farmakologiredovisning. Själv tappade jag tålamodet ca klockan 8.13. Så fort Sandra är klar ska vi gå på historian, något säger mig att jag inte kommer att ha så mycket mer energi då... Men räddningen av dagen blir lunchen. Det är lasagne!


rubrik

Jag har nästan glömt bort hur det är att vara social. Jag har varit ensam hemma hela helgen och det har varit en lång helg. Därför har jag inte skrivit något här heller.

Men förra veckan var jag på skolan en dag, tummen upp!

På torsdagen försökte jag fylla 19, först kom farmor och farfar och mormor och morfar (många och) hit vi åt tårta och sen åkte dom hem. Sen kom det hit några kompisar som hade en önskan om att det skulle vara fest här men majoriteten var alldeles för trött så det blev en mysfest istället. Sen somnade jag.

Lördagen spenderades inomhus! Ryssvärmen hade tagit sig hela vägen till Sverige men jag satt och skrev på datorn hela dagen så jag kom inte ut någonting, tummen ner. Eller på kvällen åkte jag, Caro och Lia till Maria där satt vi ute och åt, eller dom åt. Informationen att vi skulle ha tagit med oss mat tog en genväg förbi mig så jag kom dit proppmätt. Men vi hade en trevlig kväll.

10 dagar kvar tills betygen sätts sen är det bara att njuta. Idag mötte jag PO och han sa att jag hade ett solklart MVG. Jag skulle inte ha tagit emot något annat! Eftersom jag och Viktoria har överlevt alla äventyrliga saker så är vi inte värd något mindre än MVG++.


tårta tills jag spricker

Idag är det den stora dagen! Men jag har gett bort min födelsedag för det känns ändå så onödigt att fylla 19. Men grattis Viggo, Pia, M, Oscar och Linus. Det är en populär dag idag.

Om några timmar bjuds det på tårta för alla mina och Samuels Mattsons kära vänner. Dom som vill får gärna titta förbi, antingen får ni stå utanför och frysa eller så får ni komma in i värmen.

GLAD!


70km/h! 70km/h! 70km/h!

Nu har det hänt mycket saker i den lilla staden Härnösand. Trippelmordet har nog varit på allas läppar det senaste dygnet. Men nu har i alla fall den 21-åriga mannen erkänt, han har mördat sina två låtsassyskon och deras pappa. Ännu ett inlägg med orden: Vila i frid.

Nu till något roligare. Under den här underbart soliga dagen har vi varit ute i Västanå med Hälsa, Harmoni och Rörelse. Vi åkte dit med en av skolans minibussar och det blev laglig körning hela vägen för bilen sa till Gunnar när han körde för fort och Gunnar svarade bilen. När vi väl kom fram fick vi välja häst, jag valde en häst som hette Bjössi han skulle i alla fall vara lite piggare än dom andra. Men jag tycker han var ganska normal, inte någon utmaning alls. När vi hade kommit in en bit i skogen kom det två älgar på besök och den häst som gick först blev såklart rädd, den tvärstannade. Så där satt vi ett tag och tillslut fick Gunnar rycka in, han fick rida om alla med sin bamsehäst och sen var allt lugnt. Sen fick dom som ville prova på att tölta, jag anmälde mig på en gång. Gunnar som skulle rida först även där lyckades inte hålla sin häst så den galopperade iväg och jag efter. Om inte han red lugnt så varför skulle vi andra behöva göra det? Senare när vi var tillbaka i skogen bestämde sig min stjärnsyster, Klara Degermans häst att den skulle snubbla och ställa sig på knä så att Klara höll på att ramla av. Hon skrek och höjde händerna av ren panik och då skällde ledaren ut henne. Sen var det dålig stämning hela vägen hem för Klara fick bara mer och mer skäll. När vi kom tillbaka åt vi lunch och bara väntade på att få åka hem.

Det kommer förhoppningsvis bli en bra födelsedag imorgon, eller…? Det återstår att se, det jag önskar mest av allt just nu kommer ju ändå inte att hända.


lördags

Det är konstigt hur människor kan se världen på helt olika sätt. Jag kan tycka att jag är så lycklig medan andra är så olyckliga och ändå tar man sig inte tid till att smitta av den lyckan till dom.

Vila i frid!


en 12:a?

Helgen spenderades med Joakim, han kom hit vi handlade, lagade mat, väntade tittade nästan på en hel film, sa hej till Christoffer och Sandra, tittade på en film, tittade på en film, sa hejdå till Christoffer och Sandra, sov, åt frukost, tittade klart på en film, sen sa jag hejdå till Joakim. Det var mig helg i det stora hela.

Ledig var ett ord som hängde i luften idag. Så jag tog sovmorgon sen bar det ut i skogen. Efter det kom Caro hit och vi försökte hitta biljetter till Tyskland, det var inte det lättaste. Men till Arlanda kommer vi ju i alla fall, vi ska cykla det är ju ändå bara nerför. Sen for jag ner och jobbade. Idag har jag kört fyra olika volvo(sar), en opel, en golf, en mazda och en skoda. En ny utmaning att köra varje bil… jag fick motorstopp tre gånger. Men det är ju inte mitt fel att alla bilar är olika och att dom är konstiga!

6:e mars då var det bra väder, det var en bra dag!


varning!

Som sagt för många helger sedan var vi hos Linn, jag har valt att dela med mig av några bilder. Hur kvällen slutade lämnar jag till er fantasi.

Sandra åt förrätt: Billys pan pizza

Ensam?



Så var partyt igång, alla hade ett pussmärke på kinden.




Sen var partyt slut... eller, nej!

...vi hade precis börjat och efter ett tag kom det dit några fler och sen bar det av ner till Gennys, tomt på folk men kul var det.

hej sol

Jag måste säga att jag är väldigt duktig på att planera. Fast nu ljög jag.

Idag har klassen spelat brännboll, jag var väldigt duktig. Eller dom först slagen var väldigt bra, sedan blev nog min arm så trött att den inte hängde med riktigt för då träffade jag knappt bollen. Det kommer gå jättebra på brännbollstävlingen senare, Nv07a kommer nog att ställa upp med endast killar i laget. Men allt hänger på Magnus ”Coach” Rudström det är han som bestämmer.

Jag och Amanda har precis gjort klart ett arbete på hälsan och sen gjorde vi världens fulaste plansch av det hela. Alla kommer att skratta åt oss imorgon. Den är grön och hela tuschen är en gul ojämn ful blomma som jag klippte inom loppet av tre sek. Efter att vi var klar med den underbart fula planschen gick jag ner till nv-rummet och försökte komma över min rädsla… det gick inte så jättebra eftersom mina teckenspråksfilmer hackade så man ändå inte såg vad jag sa! Jag blev lite lättad måste jag säga.

Nu ska Sandra skicka några bilder som togs när jag, Sandra och Katja var hemma hos Linn för flera helger sedan. Vem vet jag kanske delar med mig av någon bild fast ha inte för höga förhoppningar...


hej rapport, jag tycker inte om dig!

Snart sätts betygen och ändå känns det inte som att kurserna börjar ta slut… Idag fick vi till och med en till uppgift på historian. Tro det eller ej men vi ska skriva en rapport, tredje rapporten i rad på historian! Rapporter, rapporter och rapporter, jag börjar tro att lärarna har blivit rapportsjuka…

Imorgon taggar vi inför brännboll och klasstid. Mathias ska baka, äntligen är den störta fikaklassen på gång igen!

Åh, idag satt vi i aulan i två timmar (nästan). Jag och Victor hade gjort i ordning lite fint på vårat bord, sen satt vi där och berättade om våra projektarbeten ca 4 567 966 gånger, det var lite smådrygt och inget godis blev kvar åt mig heller… Fast jag hade ju lite tur med att ha Victor som bordsgranne, han hade halva korgen i byxfickan. Jag fick tre godisar.

När jag kom hem från skolan idag kom min bästaste lillebror in på mitt rum med tiningen i högsta hugg. Erica var på framsidan av B-delen, anledningen var den att hon har fått ett stipendium (här kan ni läsa om det).

Sen gick jag och Joakim ner på stan. Vi var på Eurosko, där trivdes han inte alls. Vi var bland underkläderna på Lindex, där trivdes han lite. Vi var på Dressman, där stormtrivdes han! det berodde på expediten.

Tillbaka till rapportvärlden…


Valborg, 1:a maj, söndag

Valborg var kul och här hemma pågick det två fester. Det blev inga bilder tagna under kvällen och inte heller några däckade människor, vi var en skötsam skara här.

Gårdagen gick åt till att städa och plugga. För panten från alla flaskor köpte Johnny glass, jag beställde hem en Magnum classic. Sen råkade jag också ta reda på hur man får gratis sms! Jag gjorde alltså ganska mycket nytta igår.

Idag klev jag upp tidigt, åkte med pappa till Joakim för att senare gå på handbollsavslutning. Det var trevligt och där levde min kamera ett eget liv, eller Lucas i laget tog massa kort. Det ska bli riktigt roligt att se bilderna senare, just nu är batteriet slut. Efter avlutningen gick jag till hallen och tränade och senare för att jämna ut dom få grammen jag kanske tränade bort åkte vi till Lunde grillen och köpte en kebabrulle.

Imorgon är det måndag, jippi! Eller…?