Tisdag

Jag såg vad Anna Danielsson skrev på Facebook och det var så klockrent! "Man vet att man kollar på fotboll med ramvikare när man hör kommentarer som: fotboll utan korv är händelselöst... Och, jag har faktiskt hållit en jämn nivå hela tiden, jag har varit dålig varje match."

Jag impulsköpte ett par gummistövlar idag, 177 dollar med allt.

Tisdag

Jag vill bara säga att jag lever men jag kommer inte skriva lika mycket längre, som ni kanske har märkt så har jag tappat motivtionen till det. Men forsätt kika in för någon gång ibland kommer det ett inlägg.

Fredag

Bra väder, bra humör. I kväll samlades vi hos Jessica, vi desperata tjejer som försökte få uppmärksamhet från killarna vid huset bredvid. Vi gav upp efter ca en timme. När jag åkte hem därifrån så står jag och väntar i ett rödljus hur länge som helst och då menar jag länge! I USA har dom inte kommit på det där men att rödljusen ändras när det kommer en bil utan det ändras bara på tid... Iallafall så stod jag och väntade ett bra tag tills jag fick nog, jag backade och körde in på en mack för att köra runt så jag kom till den sidan av trafikljusen där det var grönt. Man får ju inte vara dum inte! Jag hoppas ni förstod lite av vad jag menade.

21

Nu är jag 21 även här i staterna och jag har aldrig varit så otaggad inför en födelsedag förut och jag har aldrig tyckt att födelsedagar har varit så roliga. Eller andras födelsedagar är ju okej men min... nej.

Onsdag, it feels like you're watching me!

Regn, regn, regn... Vädret är inte kul! Jag har ingen energi och jag längtar hem. Ingenting har med familjen att göra det är vädret som spelar oss alla ett spratt.

Måndag

Jag hade tråkigt och jag kunde inte sova igår natt så jag var lite kreativ i Paint. Detta är alla svenska (och en Norsk) Au Pairer i området som jag umgås med. Ni kanske förstår att jag och Ida känner oss lite ensamma.
.
Sara, Jenny och Hanne har åkt hem men resten är kvar. Johanna är nästa person att lämna sen Jessica, Sanne, Ida och efter henne är det min tur.

Söndag

Jag känner att det börjar närma sig slutet nu, det är endast 12 veckor kvar innan min Mamma, hennes man, mina två bröder, en flickvän, min syster, mormor och morfar, moster och hennes man, två kusiner kommer och förhoppningsvis min pojkvän (känn pressen Fredric) kommer och hälsar på. 12 veckor! Dock ska jag jobba tre till veckor efter att dom har åkt hem men det är en värdslig sak.
.
Igår lämnade jag av Joana på tågstationen, min enda vän här i Shorthills, en bra tysk vän. Hon åkte hem till Tyskland igen efter ett år och fem månader i staterna. Så nu har jag sagt hejdå till tre nära vänner, det är en av det tråkigaste sakerna man måste göra som Au Pair.

Tisdag

I det här programmet får man se amerikaner försöka leva som svenkar. Nakenbad, Astrid Lindgren, Kaviar mm.
.
Förresten så blev jag av med mina pengar i lördags för jag köpte mig en iPad2.
.
Igår firade vi Valborg på en restaurang med gratis efterrätt eftersom dom som jobbade där tyckte det var så kul att vi firade något svenskt hos dom.