Onsdag

Idag var jag och Malin till Birsta jag hittade ett par skor och lite annat vilket gjorde mig väldigt glad.
Ungefär:

Och nu har jag imponerat lite på mig själv, imorgon åker jag till Stockholm och jag har nästan packat klart och klockan är bara halv tio.

"Fotboll fast med händerna"

Jag tycker faktiskt att vi var väldigt duktiga på träningen idag. Jalle var där och dödade oss lite smått men det är alltid lika kul. Nu har jag en blånagel och ett blått knä, det syns att jag har tränat och det är så det ska vara.

På torsdag ska jag till Stockolm och jag lyckades få tag på en bil att köra ner, eller bil och bil det blev en skåpbil utan farthållare. Hur fort kommer det inte gå då...? Jag är lite orolig.


Höst i natten.

Under kvällen fick jag för mig att cykla till Bonsjön eftersom det serverades tacos där. Jag kom dit med röda händer utan känsel men jag lyckades öppna dörren och värma mig med mat, vänner och lite vin. Sen åkte vi till stan i en volvo som fick för sig att ta ett extra varv i rondellen vid McDonalds, jag tror att jag skelade just i den stunden.

Det var mycket folk inne på Svenssons. Det märks att det är höst eftersom alla drar sig in på krogarna. När dom stängde stod vi utanför och språkade lite och då kommer det fram en kille som sa att jag var väldigt söt sen sa han att jag fick 8,5p av han, det var inte jag nöjd med så jag tittade på han och tillslut sa han att jag fick 9,8p. Han kunde inte ge mig något högre poäng eftersom han inte hade legat med mig än, märk ordet än. Killar med den inställningen kan ju ta på sig blöjan, hämta nappen och gå och lägga sig i en spjälsäng. Men sen träffade jag några trevliga killar, Henrik och Johan han som är en och nitto- som Zlatan (196cm). Vi pratade ett tag sen gick jag hem och nu ska jag sova, klockan är ju trots allt 04.00.


Spelnatt

Pelle kom hit ca klockan tolv... Vi spelade en omgång othello, han vann. Sen gav vi upp försöket med att spela monopol eftersom det spelet är känt för att kunna hålla på ett tag. Så vi spelade 500 istället, Pelle vann. Sen ritade jag lite och byggde korthus. Sen bad jag han gå hem.

Nyss skramlade det till utanför fönstret, min första tanke var: Hjälp någon är här för att döda mig! Men jag lever än så förmodligen var det bara vinden eller något annat spöklikt.

En kväll i rymden

Idag åkte jag ner till jobbet fast att jag visste att jag inte kunde göra någonting. Dock så kom jag inte hem förrän klockan 17.50, då var det bara att slänga av sig kläderna och ta på sig nya så att jag inte skulle skrämma bort allt folk på bion med mina grymma arbetskläder.

Jag tog PE-taxi ner till bion för att spara några minuter och där mötte jag upp ett härligt gäng, dom kallar sig Ramvik & co. Vi köpte en biljett till filmen I rymden finns inga känslor. I början var den lite seg men efter ett tag kunde inte jag och Lia sluta skratta. Vi skrattade högst och mest allt var i som vanliga ordning.

Sen gick vi uppför alla trappor till Mattias lilla lägenhet (badrummet står för 50% av lägenheten). Där bjöds det på massage och sen gick jag hem och nu väntar jag på att Pelle ska ta sig hit för att spöa mig på monopol...


Skönhetssömn

En riktig skönhetssömn är vad jag skulle behöva. Jag ser ut som... jag vet inte vad, alltså behöver jag vakna upp imorgon pigg och fräsch. Just nu (kl. 01.22) sticker det i ögonen men jag kan ändå inte sova... Men jag ska snart ge det ett nytt försök.

Idag har jobbat och sen haft en riktig myskväll. Efter middagen gick jag ut på en promenad på två timmar, när jag kom hem bastade jag med tända ljus. Sen tog jag lite fika, nej! Jag tog kaffe till fikat det är alltså kaffets fel att jag är vaken nu... I alla fall, efter att jag hade fikat och försökt lösa sudoku så läste jag ett kapitel i en bok. En helt väldigt okej kväll!


One Tree Hill

Jag hade planerat en tidig kväll men den planen rök för några minuter sedan då jag insåg att säsong 8 av One Tree hill har börjat. Jag är ungefär superjätteglad! Här kan ni se första avsnittet.


Ramviks damer

På måndagar visas det en komedi på 1,5 timmar i Hälledalshallen med start 20.30. Det är Ramviks damer som tränar så kallad Handboll. Den här veckan var vi grymma måste jag säga, alltså var grymma på droppboll. Sen när vi hade värm upp och började sppela handboll så föll nästan allt. Men jag måste säga att vi är väldigt duktiga ändå, det är inte många lag som skulle hålla humöret uppe med så många dåliga pass som vi har. Vi är helt enkelt bäst.

Sedan den 20/8 har jag varit i Kramfors 15 gånger med jobbet, det är varannan dag. I måndags var det extra roligt att åka dit för jag förgyllde Jens dag med att låta han köra lite bil. Dagen efter fick jag ett jättegulligt sms av han där han tackade så mycket för att han fick den chansen och att jag valde att just ringa till han. Med det smset förgyllde han min dag.

It's Alive

Min mobil har varit lite offline ett tag då den har vägrat att skicka sms. Men jag är ganska glad över att få prata istället för att skriva, mycket trevligare! Men eftersom jag är så teknisk som jag är så löste jag nyss problemet: Jag startade om telefonen två gånger och nu fungerar den helt utmärkt.


Barnprogram

Nu har jag lagt ner energi på att försöka komma på vad ett barnprogram heter, all den energin till ingen nytta. Programmet handlade om en kille som hade ett gyllene fickur vilket han kunde stoppa tiden med. Någon som kommer ihåg det?

Det enda jag hittade var detta omtyckta program:


Norge

Igår åkte jag och Pelle till Norge för att hämta en bil. Vi åkte från Härnösand klockan 08.00. Vi åkte vägen via Viksjö och vipps så har det gått två timmar, det betydde att jag fick köra den lilla usla bilen. Vi åkte utan att riktigt ha tagit reda på vart vi skulle men vi visste att vi skulle till Östersund och innan bron till Frösön skulle det finnas en Shellmack. Vi kom fram till bron utan att se en mack så vi cruisade runt lite och tillslut hittade vi macken men jag hade ingen aning om vart vi skulle ställa bilen så det slutade med att vi åkte runt macken några varv innan vi parkerade. Där skulle vi hämta en annan bil som vi skulle ta till Norge. Men för att få den bilen var vi tvungna att köra en annan till flygplaten eftersom vår bil stod där. Tillslut var vi ute på vägen igen och min mage började påminna mig om den mimimala frukosten jag hade ätit. Så vi stannade i Åre för att äta sen bar det av igen, inga långa stopp här inte! Jag började bli ganska trött på att köra så när vi kom till gränsen stannade jag bilen egentligen stannade jag bara för att jag skulle få hoppa över gränsen för det har mamma sagt att man ska göra.

Väl i Norge somnade jag i några minuter och hann drömma väldigt många och väldigt konstiga drömmar. Pelle tog oss levande till flygplatsen och vi hittade parkeringen för hyrbilar sen frågade vi oss fram till Hertz kontoret. Där höll vi på att få en bil som skulle till Oslo men efter många om och men så fick vi tillslut en bil. Vi fick en beskrivning till vart den stod och vi begav oss ut i regnet för att hitta den. Men vi blev tvungna att gå tillbaka för att be om en till beskrivning. Då förstod vi vad han menade han hade sagt Shell och inte Kjell, då blev det lite lättare.

Nu hade vi bara ca 50mil hem i varsinn bil. Vi kom in till Sverige ch då började det sticka i Pelles ögon så vi stannade i några minuter. Sen stannade vi och åt i Östersund men när vi skulle åka vidare tog Pelle fel väg eller vi har kunnat komma hem om vi hade åkte den vägen också. Men vi vände ändå och då åkte han fel igen men nu kom han på det i tid. När vi kom till Graninge stannade vi hos min moster för att äta bullar. Sen kom vi hem klockan 23.00. 15 timmar i bil!

Idag när jag var nere på Taxi berättade chefen att vi hade fått fel bil. Vi hade fått Stockholms bil och vår bil var nere i Stockholm. Bra jobbat Norge.

På tal om Norge: När jag var liten tyckte inte jag om att åka bil och jag räknade tiden i kvartar. Så när mamma och pappa berättade för mig att vi skulle bila till Norge så fårgade jag hur många kvartar det skulle ta och mamma sa ungefär hur många det skulle ta. Vilket resulterade till att jag började grina.

Rubrik.

Sova står först på min lista just nu för imorgon kl. 8 åker jag och Pelle och hälsar på Östersund och Trondheim flygplats. 100 mil i bil, jippi!

Jag såg nyss på musikvideon till Beyoncés If I were a boy, det stämmer nog lite.


Helgen.

Jag har haft fullt upp hela helgen med egentligen ingenting. Eller jo jag förlorade när vi bowlade, jag har hjälpt till att flytta (jag låg på sängen, tittade på och pratade), jag har försökt leva mitt nya liv det vill säga att köra lagligt och nu har jag precis fikat med mamma.

Fredag.

Idag händer det någonting, det är ingen hemligthet för det händer någonting alla dagar. Ordbajs till jag kommer på någonting att skriva...

Jag ska träffa Pelle och Affe idag för vi ska äta lunch på kina. Sen kommer Anton hem så han ska jag väl också träffa sen ska jag nog kanske träffa chefen för att planera lite inför min resa till Norge. Jag söker någon som vill följa med som sällskap, snälla! Det blir alltid roligare om man är två.

På tal om gruppen Line Tallberg på facebook, igår skulle jag förklara för Johnny för vilket däck som hade lite luft. "Men om du står framför bilen och tittar på den så är det vänsterhögerdäck." Johnny tittade lite konstigt på mig... Jag menade vänster bakdäck. Sen förklarade han att man ska tänka att man sitter i bilen så ingenting blev rätt i min förklaring.

tredje till sjätte september

3-6 september tillbringade jag i Stockholm och nu hsar jag tagit mig i kragen och tagit mig tid till att skriva om resan. Men först vill jag bara berätta att jag kan baka, jag bakade väldigt goda muffins idag med min lillebror.

Fredag: Jag satte mig på bussen tidigt på morgonen för att börja resan till den stora staden. Jag kom fram och väntade ett tag på t-centralen. Jag mötte upp Caro, Lia och Malin. Vi köpte en klocka till Caro som födelsedagspresent. Sen åt vi lite lunch på ett litet café.

Sen gick vi lite på stan, det var inte så kul eftersom jag var i "Stockholmskoma", det betyder ungefär att man inte mår så bra efter att ha tagit sig dit med buss. Vi gick mot Gamla Stan och vipps så var vi hungriga igen, vi letade och letade efter en bra resturang med överkommliga priser men det vi hittade var ett ställe där dom gjorde piercingar mm. Tillslut hittade vi en resturang där vi blev bjuden på ett glas vin och där hela resturangen sjöng för Caro som blev väldigt röd i ansiktet.

Mätta och glada gick vi tillbaka till killarna nere i källaren och då råkade Lia ta hål i naveln och Malin i tungan.

Efter det lilla äventyret tog vi oss till t-cventralen eftersom Caro skulle på fotboll och jag skulle ut till Anton. Jag klarade det galant med en väldigt detalrik vägbeskrivning och med lite stödfrån Malin och Lia.

Lördag: Vi vaknade, åt frukost och åkte in till stan eftersom Anton skulle löjla sig på Sergels torg med klassen. Medan så fikade jag med Caro och hennes föräldrar. När vi kom hem igen besteg vi ett berg för att titta på utsikten, Stockholm var för stunden en väldigt lugn plats. När vi skulle ta oss tillbaka gjorde Antn det stora misstaget med att lita på mig. Vi gick in på en stig vilket slutade med att vi kom in på ett industri område bakom lås och bom. Det var bara till att bege sig in i den djupa skogen igen och försöka hitta en väg ut. Vi klarade det och vi hann till och med i tid till middagen.

Söndag: Vi tog bussen, tunnelbanan och spårvagnen för att se på tjejmilen. Vi gick lite fel och det slutade med att vi gick minst halva tjejmilen. Vi hade tänkt att se när Caro och hennes mamma kom i mål men det var inget att tänka på. Men under vår lilla promenad hittade vi ett träd som såg precis ut som Pippis så vi kollade om det fanns någon sockerdricka där men det fanns det inte...

Sen åt vi en god middag på en resturang. På vägen hem åkte vi runt lite överallt, vi hamnade i Rinkeby och vid globen bl.a.

När vi tyckte att vi hade åkt klart letade vi upp en buss som skulle kunna ta oss hem, vi hittade en buss och en fin solnedgång.

Sen åt Anton en gång till och jag blev väldigt sugen på att läsa så idag köpte jag mig en bok om den är bra det återstå att se.

Söndag: Jag packade, sen åkte vi till Kungliga Tekniska Högskolan för att jag skulle få se Antons skola. Det sog folk i konstiga kläder som sjöng och hälsade en välkommen men dom skulle även hålla ordning på skolan, det vill säga kolla så att alla "nollor" hade sina skärmar och att ingen bar färgen röd. Anton hade glömt sin skärm och jag hade en röd tröja. Jag vill bara berätta att vi överlevde att gå förbi dom. Efter att ha sett lite av skolan gav jag mig iväg mot t-centralen och senare vidare till Vasagatan för att hämta en bil. Jag körde en ny V50 disel hem, mycket skönare än att åka buss.

Som ni kanske ser så körde jag lagligt hela vägen hem. Eller nästan helt lagligt det gick lite för fort vid Birsta men det löste sig ganska fort.

Ursäkta stavfelen och den dåliga svenskan men jag är trött! Dock så hade det inte varit så mycket bättre om jag hade varit pigg.


Snurrar runt

Helgens äventyr får jag skriva om imorgon.

Just nu är det kaos i mitt huvud och ingenting fungerar riktigt som det ska. Eller allt flyter på ganska bra frågan är bara om jag alltid hänger med. Dagarna flyger fram utan mig och snart är det fredag!

Hufvudstaden

Igår kom jag hem från Stockholm hel och pigg. Eller pigg det är jag inte på en fläck, men hel är jag i alla fall. Jag hade en trevlig vistelse där och jag kommer att berätta om alla små äventyr imorgon. Jag kanske till och med lägger ut någon bild dock bör dom besiktas först.

Pelle har nu hämnats på mig sedan jag lade ut videon på han. Gilla gruppen Line Tallberg på facebook, där ligger det redan ute några av mina fina kommentarer som jag brukar kläcka ur mig ibland.


I don't want to talk about it, how you broke my heart.

Min mamma sa en gång att man aldrig skulle göra saker som man inte vågar berätta för någon. Det var väldigt klokt sagt tycker jag.

Idag har Pelle fått varit med på äventyr. Jag skulle parkera. Tredje gången gillt säger jag bara, alltså jag ställde mig i tredje rutan jag valde... Sen pratade jag lite med chefen när jag hade jobbat klart och då sa jag att jag skulle kunna tänka mig att hämta en bil som står i Trondheim. Lön säger jag bara!

I just want to talk about it, how you fixed my heart.