Måndag

Vi hade en rolig midsommar i New York City. Regn hade vi också, precis som det ska vara.


Tisdag

Jag kom precis hem efter ett gymmet med Viktoria, jag gick in som gäst, gratis! Som jag har saknat att gå på gymmet!
.
Sen har jag en fråga för er som är i Sverige, vilken färg är vägskyltarna som säger hur långt det är kvar till Stockholm, Umeå mm? Och dom där stora skyltarna som hänger över vägen som visar vart man ska åka. Vi har nämligen diskuterat det där men vi kommer inte fram till något vettigt. Efter ett tag så glömmer man nämligen bort saker, här är skyltarna i alla fall gröna vilket jag tror att dom är hemma också medan någon säger att dom är blåa.

Fredag

Poliser i USA... Detta kanske inte gäller Ingela landet men här har jag sett det många gånger. Dom kör för fort, igår låg jag bakom en polis som körde 10miles/ h för fort vilket motsvarar nästan 20 km/h för fort. Samma dag såg jag en polis som pratade i telefonen medan han körde vilket är olagligt här. Tidigare har jag sett poliser som slår på blåljusen för att komma förbi ett rödljus sen slå dom av det i nästa korsning. Dom stannar inte vid stoppskyltar och idag körde jag på en gata då jag plötsligt ser en polis bakom mig med ljuset på. Jag stannade på vägrenen precis som lagen säger här, man måste stanna för att släppa förbi utryckningsfordon, även mötande. I alla fall så stannade jag men när han hade kommit förbi mig så slog han av ljuset tills han kom till nästa bil, alltså ville han bara köra om alla bilar för han orkade inte köra så långsamt. Helt enkelt så har jag tappat respekten lite för polisen här...

Tisdag

Igår kväll bestämde sig min dator för att ge upp. Så nu får jag klara mig med min iPad tills jag kommer hem och känner att jag har tillräckligt med pengar till att köpa en ny. Bara Skype fungerar så är jag nöjd!

Tur i oturen

Äntligen så gjorde jag det! Jag låste in bil och husnycklarna i bilen... Som tur var var städerskorna här så dom öppnade snällt dörren åt mig, snacka om tur!

Torsdag

För några dagar sedan så tvättade jag bilen eller jag åkte till ett ställe så tvättar dom bilen år en sen åkte jag och handlade då packar dom varorna åt en sen passade jag på att tanka också, då behöver man ju inte ens gå ur bilen! Kommer det bli jobbit att få göra allt själv när man kommer hem? Svar, ja!