Älskade vänner

Jag måste erkänna att jag är trött och sämst på att blogga...

Jag ska skriva om vår resa till Åre snart. Men tro inte att vi bara åkte skidor efter att ha sett dom här bilderna.


Valentines day.

Glad alla hjärtansdag! Själv kommer jag fira den här dagen 50 mil ifrån min pojkvän, det känns lite tråkigt. Men det enda vi hittills har firat tillsammans är nyår och hans pappas födelsedag så jag deppar inte.

Helgen i Stockholm var trevlig. Jag åkte dit på torsdag och på fredag var det meningen att jag skulle följa med på KTH och lyssna på en föreläsning men på grund av ovädret var kollektivtrafiken kass så vi stannade hemma och skottade sen åkte vi in till Nacka Forum och åt Tahi buffe. På lördag skar jag och Lovisa, Antons syster grönsaker till middagen sen hjälpte jag Anton att städa badrummet sen gick vi och handlade lite sen var det dags för en liten fest. Vi trängde in oss 20 pers i köket och åt. Sen spelade vi ungdomar Alias, jag kan glatt meddela att jag och en tjej som heter Thesa vann! Igår åkte jag hem med Lovisa, Antons farbror och farmor.

Stockholm, igen.

Efter många om och men har jag bokat buss till Stockholm. Imorgon bär det av klockan 08.40, vi får se vart resan leder.

Seger i det femte försöket för damlaget!

2011-02-07 21:21

Efter 1 oavgjord och 3 förluster vart det äntligen en seger för det nystartade damlaget i matcherna mot C - flickorna!

Det har blivit lite av en prestigematch med glimten i ögonen mellan lagen och det är härligt tuffa och täta matcher när lagen möts. Denna gång blev det alltså femte gången gillt för damlaget som segrade med 19-17 efter en enorm forcering de sista fem minuterna då man vände underläge till vinst. Kanske var det den lite bättre skärpan och kylan som avgjorde den här gången, eller kanske rättare sagt Line Andersson som var säkerheten själv i avsluten från kanten i slutet av matchen. Tycker att C - flickorna dock gör en bra match och alla sliter och kämpar som djur mot det äldre och tyngre damerna och de frågade nästan direkt efter matchen när nästa match skulle vara mellan lagen. En anna kul grej var publiken. Säkert runt 50!!! personer på läktaren i en träningsmatch mellan ett C - flicklag och ett damlag. Hur kul som helst och nästa gång har vi kiosken öppen. Tack för ett härligt liv på läktaren och tack också till Johan som ställer upp och dömer!!

Uppdaterad
2011-02-07 21:33
Skribent
Fredrik Westerlund

Jag som började spela kant för att kunna gömma mig under både träningar och matcher. Då var jag 15 år då jag var så osäker och kunde absolut ingenting om handboll. Det jag visste var att kanterna var tråkiga att spela på och att dom inte hade så många uppgifter under en match, det sa min barndomskompis Johannes Grönlund som själv spelade 9:a och höll igång matcherna för hans Sollefteå lag. Under gårdagens match lärde vi oss att spela ut på kanten och jag lärde mig att utnyttja det. Jag hade en plats där jag absolut inte kunde gömma mig.

Fast jag heter tvyärr inte Line Andersson längre. Det var ca 5,5år sedan jag bytte namn.

Ojojoj oj oj oj!

Igår var jag tvungen att anpassa mig efter Marcus Hellner, det är inte alla dagar man måste göra det.

Nu har vi spelat en till match mot C-flickorna förra matchen vann dom med 12-9 men det här matchen vann hör och häpna- VI! Vi vann med 19-17. Jag gjorde ca hälften av våra mål och förra matchen gjorde jag noll stycken. Snacka om skillnad och det var skillnad på hela vårt lag, vi var glada och vi stressade inte upp oss allt för mycket. Man kan säga att vi lär oss av våra misstag. En gång i tiden vann C-flickorna (födda runt 1998) med 23-13. Jag drar en enkel slutsats av det här- Man kan börja spela handboll fast man har (enligt vissa) blivit för gammal för att börja.

Pearl Harbor

Kvällen spenderades med Per i hans nya lya. Han har som sagt var flyttat till en egen lägenhet, i samma hus som hans föräldrar! Men det är inte så dåligt ändå för det ryktades om att det serverades glass på nerdervåningen så vi gick ner och fick oss en skål. Sen tittade vi på Pearl Harbor, vilken himla fin film! Jag blev kär.





Lördag.

Igår var jag på stan och köpte tre tröjor. Ingen av dom var svart, vit eller grå. Riktigt ovanligt! Annars har jag ingenting att skriva om... Eller Pelle har köpt ett bord till hans lähenhet så snart ska jag nog dit och berätta hur han ska fixa till som i köket.

Tränigsvärk!

Ops nu var det ett tag sedan...

Den här veckan har jag inte gjort med än att träna. Måndag, onsdag och torsdag blev det två träningar så nu har jag förtjänat att ta det lite lugnt. Förresten så har det blivit ändrade planer, jag och Anton åker inte till Storlien. Men jag åker ner till Stockholm nästa torsdag eftersom han fyller år... idag.

I onsdags hade vi match mot c-flickorna. Innan åkte jag och Amanda skidor men vi virrade bort oss bland alla spår så vi hamnade på toppen av Vårdkasen, det var inte riktigt det vi hade tänkt oss... Vi åkte ca 1,6 mil runt runt och irrade på. Jag var lagomt slut i benen när det väl var dags för match. Just det vi förlorade igen, 12-9 blev det så det var inte helt fy skam.