Dumma människor

Jag måste säga att det är roligt när man ska gå inte på google translate att man istället kommer in på en sida där dom visar rumpor och andra barnförbjudna saker. Den första bilden jag såg var en närbild på en bebis som hade fil runt munnen och sen hade dom klippt in en bild på en snopp som låg intill munnen på bebisen. Väldigt dumt gjort!

Fina snö

Jag hade gärna spenderat den här helgen i Stockholm, strosa runt där på stan idag med en bra person hade förmodligen inte varit helt fel. Istället har jag varit med hundarna hela dagen.

Min moster och hennes sambo åkte till Stockholm i fredags och igår stod det i tidningen att dom åkte ner för att förlova sig. Grattis till dom!

Family

När jag vaknade var jag för trött för att kliva upp så jag stannade kvar i sängen och såg ett avsnitt av One Tree Hill istället. När jag väl tog mig ur sängen åt jag frukost och började snegla lite smått på dagens Sudoku. Efter tre timmar hade jag löst den... Jag satt alltså vid köksbordet i tre timmar för att lösa en Sudoku men det är ju trots allt lördag och då är det ju supersvår. Tre timmar, jag skulle inte säga att jag har tålamod, jag är envis, jag är ju trots allt oxe! Sen gjorde jag lite nytta här hemma och efter ett tag var det middagsdax det blev fajitas, gott! Vi började äta klockan sju och jag gick från bordet tre timmar senare efter många skratt.

Nu spelas det julmusik!

Mor?

Idag har jag känt mig som en mamma. Jag har träffat ett litet barn och skjutsat upp min lillebror på Högslätten med alla saker han skulle ha med sig på skidlägret i Vemdalen. Dessutom har jag handlat mat. Vuxenpoäng till mig!

Smink

Jag gav tjejen som sminkade mig fria händer och hon sa direkt att hon ville lägga en blå ögonskugga på mig, visst tänkte jag. Men jag var 100% tveksam och var nära på att säga att hon skulle ta mer jordnära färger istället. Men mitt mod segrade och det är ju alltid kul att testa nya saker och jag ska inte säga att jag är helt missnöjd men jag är inte heller riktigt supernöjd men det är inte så att jag ångrar det. Däremot är jag torrare än torrast i ansiktet nu på grund av sminket. Men jag har i alla fall välkomnat den rätta Line hem.


Umeå

Idag tog jag, Lia och Malin en Hertzbil och åkte till Hertz P i Umeå. Sen vandrade vi in mot staden för att hitta vart vi skulle. Vi kom rätt tack vare mitt lakalsinne, Malins GPS i mobilen och att vi inte lyssnade på Lia. Vi åt lunch och strosade runt på stan i ca 30 min innan vi skulle bege oss till vårt mål. Vi gick upp några trappor och vi blev bara mer och mer nervösa för varje steg.

Vi steg in hos The Studio, fyllde i våra personnummer och några andra namn och började vänta. Sen blev vi uppropade en efter till sminket. Vi blev sminkade till max och och sen fick vi en minimal hårstyling. Sen väntade vi lite till tills fotografen kom. Vi bytte om och blev fotade i olika vinklar. Sen skulle vi se bilderna och det var då det nervösa trängde sig på riktigt rejält. Men resultatet blev överraskande bra.





Nervös!

Imorgon händer det saker vill jag lova, jag är sjukt nervös inför min, Malins och Lias resa till Umeå. Ni får se resultatet när vi kommer hem. Spännande! Men just nu ser det inte så kul ut eftersom vi ska köra bil dit på förmodligen helt igensnöade vägar.

Lördag

I lördags var jag ute i den stora staden Härnösand. Det var roligt och jag träffade många kända ansikten. Så mycket har jag att säga just nu... Ingenting.

Hemmafru?

Dagen började med att jag startade torktumlaren men lämnade tvätten i en korg framför torktumlaren.

På kvällen gick vi på bio, Harry Potter och hans vänner visades på den vita duken. Sen spelade vi galen panna och jag förstår fortfarande inte hur man kan få lejonkungen till en katt...

Det är alltid lika kul när folk säger att dom tycker om en. Men jag vet inte riktigt om det är fullt så kul och personen bor i Tyskland, det känns gnaska meningslöst. Dessutom klarar jag mig utan massa kärleksförklaringar.

Nästan ett besök i diket

Idag passade jag ett litet barn och det förtsa jag fick göra det var att byta bjöja på han. Men allt gick som det skulle och jag kom därifrån levande. När jag var inne med han så åkte Anna (mamman) skidor, det såg så härligt ut så imorgon ska jag se om det börjar dra ihop sig inför en premiäråkning på Högslätten.

När jag var påväg därifrån skulle jag ta vägen över Säbrå kyrka men tyvärr hade dom inte sandat där så vår sora klumpiga bil klarade inte av den första backen... Jag fick ge upp och vända om för att inte glida ner i diket dit jag var på väg.

Under dagen fick jag också ett mail om ett informations möte om hur det är om att vara Au Pair i staterna. Jag funderar faktiskt på att åka på mötet. Det kommer att vara i Sundsvall och om det är någon som är intresserad av att följa med för att lyssna så är det bara att säga till. Om man är sugen på att åka så kan det vara kul att gå och lyssna förmodligen kommer man bli rejält tagad.

you are amazing just the way you are

Snart... Nu har jag precis pratat av mig lite så nu kan jag koncentrera mig på andra saker. Jag skulle kunna skriva ett meningsfullt inlägg här men kudden lockar nog lite mer.

Imorgon ska jag leka nanny, önska mig lycka till. Blöjor, here I come!

Jul?

Idag åt vi middag men julmusik i bakrunden. Lite mysigt är det och det är lite mysigt med snö, fast jag är ändå lite anti snön just nu... Eller jag är bara anti snö som tinar bort om den stannar kvar kan jag också gå ut och ha snöbollskrig.

Snöänglar

Människor blir mycket trevligare då första snön faller. Jag och Pontus åkte till Maidlanda och medan vi skottade fram två bilar pratade vi med två stycken män.

När vi åkte dit hade vi en bil utan fläckt så vi gjorde vår egna, vi öppnade rutorna. Sen stod vi i kö och väntade tills vi överlistade kön och körde en väg runt.



Kramfors

Jag sitter för tillfället fast i Kramfors, jag körde hit en bil men det finns ingen bil att ta sig hem med. Så för att få tiden att gå lite snabbare letade jag rätt på en affär där dom säljer fiskespön och liknande saker. Där inne hittade jag även en trevlig kille.

Igår blev mitt hår lockigt.
Så nu vet ni nog det viktigaste om mig just nu.

Trafik

I lördags var jag med på maskins klassfest det var trevligt fast inte så där överdrivet kul men det kan ju bero på att jag var tröttare än någonsin. Klockan halv två började vi fundera på om vi skulle åka hem, tio minuter senare hade vi bestämt oss för att bege oss till tunnelbanan men eftersom vi var på våning tre och hade några smala, hala och mörka trappor att besegra innan vi landade i hallen så gav vi upp tanken med att två tunnelbanan klockan två. Vi gav alltså helv tre ett försök istället och den han vi med. Efter 20 min på tunnelbanan kom vi fram till Slussen och fick stå där och vänta ett tag på nattbussen, nattbussen som skulle köra runt oss lite överallt innan vi kom fram till vår hållplats. Vi var på resande fot länge bara för att komma hem. Men det fanns vissa som inte ens skulle kunna ta sig hem eftersom det var söndag.

Igår satte jag mig på Ybussen för att åka hem till Härnösand. Jag träffade Jessica på bussen så resan var inte överdrivet jobbig.

Potatis?

Idag vaknade jag upp i Stockholm. Sen vankade jag omkring lite här i huset och väntade på att My skulle svara på mitt sms. Efter många funderingar och ett telefonsamtal vaknade hon och skyndade sig upp och gjorde sig klar för en liten tur på stan. Hon tog bussen från Lidingö samtidigt som jag steg på bussen i Nacka, Lidingöborna kör snabbare... Efter att hon hade väntat ca 20min på mig anlände jag och vi gick mot ett café för att fika lite. Vi satt oss på ett café där man såg rakt in i en H&M butik. Jag skådade en jacka där längs in i ett hörn, efter ett tag kunde jag inte hålla mig. Jag provade jackan och det visade sig vara en väldigt bra jacka för just nu hänger den ute i hallen och väntar på att få användas.

Efter jackköpet åkte jag ut till Lidingö för att hälsa på mina kusiner som välkomnade mig med kramar och Star Wars spel. Jag var där tills jag fick dåligt samvete. Jag hade nämligen tagit Antons nyckel med mig och sagt att han skulle stanna kvar på skolan tills jag var klar. Väl på bussen fick jag i uppdrag att komma på vad vi skulle äta, kyckling och klyftpotatis tyckte jag. Vi lagade maten och stoppade in allt i ugnen. När vi tog ut maten igen insåg vi snart att vi skulle få äta chips till kycklingen... Tur att det smakade bra.

Nu händer det saker.

Igår åt jag, Lia, Malin och Caro våfflor hos Caro, det var gott. Sen gick vi på bio, Himlen är skyldigt blå. Det bästa med den filmen var nog det att dom hade med låter Himlen är oskyldigt blå. Dessutom började dom med att visa en snopp i närbild vilket var mindre bra...

Idag har jag varit ute och gått med mamma i tre timmar. Under dom timmarna hann jag bestämma att jag ska bränna ca 1000 kr nästa vecka.

Och imorgon åker jag till Stockholm! På fredag ska jag hinna träffa mina kusiner och My det blir kanon. Tur att Anton går i skolan.

Torsdag-söndag

Förmodligen så kommer jag åka till Stockholm på torsdag. Det är bara att säga till om ni vill åka med. Det kostar fömodligen ingenting eftersom jag tar en hertzbil.


Lat

Jag tror att jag är lite lat för tillfället... Fast det kanske inte är så konstigt för jag har precis börjat kunna slappna av. Kroppen har varit inställd på att ge 110% 24 timmar om dygnet men nu när jag äntligen har fått lite fritid då ger den upp helt och hållet iställt. Sedan jag har fått ordning på jobbtiderna så har jag varit förkyld, hart ont i huvudet och i magen, jag har inte alls varit så glad som jag brukar vara och jag har varit väldigt trött men eftersom jag har haft den svackan nu så tycker jag att det borde bli bättre snart. Så imorgon tar jag nya tag men idag tänker jag faktiskt vara en sån dålig människa så att jag skippar träningen.

Förresten imorgon ska jag till Caro för hon har lovat mig våfflor. Det gör helt klart livet lite lättare.

Idag skickade jag ett sms och sen träffade jag hans mamma och sen såg jag en annan och hans mamma och för ett tag sedan såg jag dom två sistnämda personerna tillsammans. Allt kommer på en och samma gång och jag kan inte låta bli att le. Det är lite kul, jag vet inte om jag ska kalla det skadeglädje eller om jag bara är glad för att det blev som en viss person ville. Stå upp för dig själv!