efter tre veckor

Flames to dust
Lovers to friends
Why do all good things come to an end

PS. Jag brukar inte tycka om när folk gör ett inlägg med endast en låttext men nu kunde jag inte låta bli. DS.

hej gallsäter!

Nu ska jag åka till stugan för att vänta tills på torsdag(?) och ladda batterierna för det behövs verkligen.

kramfors

Ikväll blir det förfix hos My och senare stadsfesten i Kramfors, i regnet... Men jag tror ändå på en helt okej kväll. GO KRAMFORS! eller något liknande.

en vecka och en dag

Nu har jag tagit på mig ett halsband, ett halsband som ska ge mig tur. Det är något jag har lurat i mig själv i alla fall. Jag har tagit på mig det i förebyggande ifall jag inte hinner byta senare... Japp alla har mindre normala sidor!

Men nu ska jag ta en buss till Utansjö, ses där!

PS. Bilder från balen och studentdagen kommer snart. DS.

djur i bur

Jippi jag var i tidningen, jag är känd!

Öhm... man ser ju lite av mig i alla fall. Men balen var helt jätte okej och vi tog oss dit på ett minst sagt konstigt sätt men jag gillar konstiga saker så det gör inget. Mer bilder kommer senare men nu ska jag ladda inför imorgon, STUDENTEN!

Tips: Lita (nästan) inte på någon!

guldmössan tillhör nv07a tjalallala

Efter att vi kammade hem en tredje plats i danstävlingen så blev vi tillslut den klass med flest poäng! VI KOMMER ATT GÅ UT PÅ TRAPPEN FÖRST! Klockan 13.00 på torsdag, 13.00 inte en minut senare!

Helvetet flyttar in på subway

Kvällen igår började hemma och det var helt okej. Sen fick jag lite brottom att göra mig i ordning för att ta mig till min kära klass som var hemma hos Malin. Sen gick vi ner mot stan det var riktigt roligt i början men sen blev det bara jobbigare och jobbigare och när jag och Sandra gick på subway gick allt överstyr. Äckliga gubbar, droger och bråk, ibland förstår jag inte varför man går ut…

Men idag ska vi dansa med klassen och sen blir det ett äventyr till Sollefteå och sen tillbaka till klassen igen.


Studenten tar över!

Jag har hittat en minut att sitta vid datorn så just nu håller jag på att laga mat medan jag skriver och sen ska jag hinna städa och sen blir det utgång med klassen. Fjärde gången den här veckan, vi är alla en bunt alkisar då studenten drar igång.

I Härnösand är det massa traditioner för alla studenter. Så nu tänkte jag gå igenom dom om det är någon som orkar läsa och orkar bry sig.

Studentfester: Dom börjar efter jullovet och hålls en gång i månaden, varje fest har ett tema. Det gäller att ha bästa fantasin för då kan man kamma hem poäng till sin klass. Nv07a: Under dom festerna har vi fått 3p+2p.

Brännbollsturnering: Alla klasser samlas ute på Smitingen och spelar brännboll i sanden och har det trevligt tillsammans. Det gäller att ha satt ihop ett bra lag och försöka komma till final för att ta hem dom viktiga poängen. Nv07a: Vi kom tvåa efter teknik så vi fick 3p.

Monumenttävling: Varje klass bygger ett monument som har anknytning till programmet samt har ett bra syfte och är kreativt. Nv07a: Vi kom trea och det gav 1p.

Nv-lunch: Det är en tradition som endast naturvetenskapliga linjen har på Härnösandsgymnasium. Vi treor bestämmer oss för vilken mat vi vill ha och sen ger vi en beställning till ettorna och tvåorna som fixar och betalar mat, efterrätt, dekorationer och servering. Vi valde pizza och till efterrätt fick vi marängsviss.

Sjöslaget: Här gäller det att ha byggt den bästa båten som ska flyta hela vägen in i mål och helst ska det gå snabbt. Här får vinnarna mycket poäng. Nv07a: Vi kom tvåa på något mirakulöst vis så det gav oss 5p.

Studentlunch: Alla studenter blir bjudna på lite extra fin mat av skolan och vi tar som vanligt chansen att styra över klasserna under oss så ettor och tvåor dukar och serverar.

Danstävlingen: Klassen med den bästa dansen tar hem ännu några poäng.

Ölhävartävling: Alla klasser väljer en person i som ska representera deras klass och sedan dricks det snabbt. Vinnarklassen tar hem yttligare några poäng.

Balen: När alla tävlingar är slut är det bara att njuta av en fin bal på slottet (St. Petri Logen).

Studenten: Studentdagen inleds med champagnefrukost sen ska betygen delas ut och klockan 13.00 delas priset ut till dom klasserna som har mest poäng. Först ut på trappen!  Första klassen att ta studenten! Första klassen! Bästa klassen! Första klassen att bli arbetslös!

PS. Amanda tåflirtade med Viktor från Umeå igår. Han var försäljare för The Phone House nere på marknaden, bestäm själv om han gjorde et bra jobb... DS.


Mössan på!

Studenten är en jobbig tid! Monument och båt som ska byggas, brännboll ska spelas och dansen måste fixas. Men efter gårdagens brännbollsturnering ligger vi på delad första plats med teknik.

Teknik fick 5p igår
Natur A fick 3p
Media fick 1p

Så nu har vi 8p inte helt dumt. Men nu ska jag sova och sen gå till Moa för att bygga monumentet!