Torsdag

När jag lämnade USA lämnade jag också lusten att blogga men nu när jag loggade in på blogg.se och tittade på statistiken är det några av er som inte gett upp än. Så jag tänkte alltså berätta lite vad som hänt sedan jag kom hem till underbara Sverige igen.

Jag flög som ni vet direkt till Fredric hans lägenhet kallar jag nu hem men mina brev kommer fortfarande till Härnösand. Men det är nog bara en tidsfråga innan det ändras också. Så han och jag har det bra tillsammans.
 
Jag var hemma i Härnösand tre veckor under oktober då jag träffade så många som möjligt vilken var ganska lätt eftersom mina vänner har flyttat lite överallt. 

Sen åkte jag tillbaka hem till Skövde och min älskade där jag tog tag i jobbsökandet. Jag gick till ett dagis och presenterade mig dagen efter jobbade jag och sen den dagen har jag jobbat. 

Just nu sitter jag på tåget på väg mot Härnösand för att fira jul och nyår. Jag klarade av första bytet i Stockholm men andra i Gävle ser lite jobbigt ut men hem kommer jag iallafall.