So I can kiss you anytime I want

Idag var jag på dagiset några timmar. Jag blev alldeles varm i hjärtat när dessa saker hände:

En storebror och en lillasyster leker tillsammans i sandlådan. Då säger brodern helt plötsligt, "jag älskar dig syster".

När en liten flicka har sovit middag springer hon mot mig med utsträckta armar och skrattar. Dagens bästa kram!

En sak jag gör med en tjej är att jag gör ett pussljud så hon skrattar och idag fick hon för sig att hon skulle pussa mig.


En underbar dag som spenderades i sandlådan och vid gungorna i 4,5 timmar. När jag kom hem hade jag minsann fått några extra fräknar. Sen gick jag på stan och köpte några väl valda plagg och bytte många ord med några vänner. Sen tittade jag och Pelle på bikinis och 30 min av första James Bond filmen sen ledsnade jag så han fick byta till en komedi istället.

Skärtorsdag

Idag har jag köpt en godispåse så nu blir det godis och Gossip Girl. Gossip girl med engelsk text lite måste man ju träna för jag kan ju inte precis skryta med min engelska.

För någon dag sedan tog Pelle en promenad upp till mig för att lämna en referens som hans mamma har skrivit till mig. Jag har ju passat hans syster i 4-5 år det blir några timmar och på måndag ska jag tillbaka till Kastelldagiset (Borggården)vhärligt att få träffa dom igen. Hoppas dom kommer ihåg mig.

Elvis är bra fin, för er som inte visste det.

Julian Buck

Idag kom uppmuntringen från Tyskland.

I onsdags, torsdags och fredags var jag på Kastelldagiset och praktiserade lite så nu har jag fått ihop 18 timmar av 100 som jag ska få av dom. Det är väldigt jobbigt att vara dagisfröken ska ni veta men det är kommentarer som "du är faktiskt cool" och kramar som håller tålamodet uppe. 

Timmar

Imorgon ska jag gå till Kastellskolan och prata om att få samla ihop lite barntimmar där eftersom man behöver 200 timmar för att bli godkänd av Skandinaviska institutet. Jag var där för ca 2 veckor sedan och då skickade dom efter ett utdrag från polisen för att dom ska kunna se så att jag inte har gjort någonting dumt.

Idag är jag ca 20% säker på att jag vill till USA...