15.00

Just nu ser min ansökan ut så här:

Detta betyder att jag är klar med dom punkterna jag behöver för att gå på intervju och den ska jag på imorgon! Klockan 15.00 i Örnsköldsvik, ni kan ju hålla tummarna.

Idag ska jag vara lite mer avundsjuk på studenterna och gå ner till mellanholmen och titta på dansen.

Intervju vs. Roadtrip

Idag vaknade jag till lite och tittade på mobilen och såg att jag hade fått ett mail då flög jag upp ur sängen, jag öppnade det och såg att det var från Skandinaviska! Det stod att jag snart är klar med min ansökan så en intervjuare kommer att höra av sig till mig. Det stod inte tid eller datum men jag hoppas på idag för nu har Amanda och Moa planerat att jag ska följa med på en roadtrip på två veckor och då måste jag ju hinna gå på intervjun först.

Sverige x London

I fredags var min sista dag på dagiset. Under morgonsamlingen fick jag en hemgjord bok med teckningar i gjorda av alla söta barn och på framsidan var det en väldigt fin text skriven av personalen. Jag fick en tår eller två i ögonen när dom läste upp det, då kom barnen och kramade mig. Sen fick jag ett paket med en hjärtformad sten med texten: lycka till.

Idag hämtade jag referensen därifrån och nu när jag skulle ladda upp den står det att dom har problem med servern på kontoret i London, alltså kommer det förmodligen inte hända någonting idag... Men imorgon hoppas jag på att få en tid för ett möte.

Nöjd?

Nu laddas min video upp på SIs hemsida och det tar lång tid... Idag har jag lagt upp en referens, skrivit en childcare experience till referensen och till Borggården så jag har referenser till alla timmar även om jag inte har lagt upp referensen från Borggården men det kan jag ju göra senare för nu vill jag bara skicka iväg ett mail och säga att jag är klar. Så nu har videon laddats klart nu smäller det!

Ansiksbehandlingen blev 1,5 timmar lång och han färgade till och med mina ögonfransar så nu ser jag inte död ut utan mascara.

Fundering

Hur ska man kunna utveckla en kärlek om man aldrig gör någonting tillsammans. Man träffas och allt är som vanligt, precis som vanligt! Man blir glad av att se varandra, man pratar, man pussas lite och sen är det över. Dagen efter gör man precis likadant, tillslut har det gått månader utan större förändringar. Klart man blir less!

Annars har jag sett tre (möjligen två) rådjur ikväll och imorgon ska jag på Hela Huden och få en liten behandling sen blir det lunch men Anton Forsberg, kalas med släkt och sist bio med Amanda. Plus en träning inklämd någonstans.


Video

Igår blev jag helt klar med min video. Från och med för ett litet tag sedan bestämde Skandinaviska Institutet att alla måste göra en egen video, det som förut var frivilligt... Men jag klarade det och jag är nöjd med resultatet, eller jag är nöjd med dom delarna där det bara visas bilder.

Nu har jag bara tre dagar kvar på Borggården sen tar jag farväl till alla söta ungar där. Förhoppningsvis kan jag gå därifrån med en referens i handen, jag hoppas verkligen att den är klar då! Sen ska jag bara fylla i några saker på hemsidan sen är jag klar men ansökan. Då börjar äventyret.

Borggården

Idag har jag varit på dagis mellan 9.00 och 15.00 sen hann jag träna innan det var dags för att jobba på Hertz mellan 16.40 och 22.30, måste jag säga att jag är helt slut nu?

Hur som helst så tog jag med mig kameran till dagiset idag för att få lite fina bilder på alla söta barn som jag sedan kan använda till min ansökan. Dom är då inte blyga för kameran! "Fröken, fröken kolla på mig!". Det var bara att fota allt. Jag skulle gärna lägga ut alla bilder här men det har jag tyvärr inte tillåtelse till. Därför klippte jag lite i en väldigt fin bild på mig och en liten tjej, ni kan försöka föreställa er hennes leende.