Roadtrip

Nu borde jag nog ta tag i det här, så här kommer hisorien och min och Ellens roadtrip.
.
Dag 1: Vi tog flyget till Kansas City för en snabb mellanlandning innan vi lyfte mot Los Angeles. Vi tog bussen till Hertz för att hämta vår superbil (Nissan Versa), vi fick hämta ut den hos Hertz Gold Club, det tackar vi för! Sen ställde vi in GPS:en på Isla Vistla, mot Jens Berlin, Robin Berlin, Alfred (som inte var hemma) och Petter. Det tog några timmar xtra att komma dit eftersom GPS:en var inställd på inga stora vägar. Väl framme hörde Ellen Petter prata då blev hon besviken, EN GÖTEBORGARE! Men det visade sig att han var trevlig och efter några fina kommentarer från Ellen så umgicks dom som helt vanliga människor.
.
Dag 2: Efter lunch med killarna på en Diner begav vi oss mot Las Vegas, inte så mycket att se när man inte är 21... Men på vägen dit ick vi se en spökstad och ett stort fängelse mitt i ingenstans.
.
Dag 3: Efter att vi hade smugglat med oss lite fika från hotellet åkte vi mot Grand Canyon via Route 66. Väldigt fin väg att åka, precis som i filmerna! Vi satt i bilen och låg på vägen och solade i shorts och t-shit tills vi kom till Grand Canyon där vi möttes av snö... Frusna fortsatte vi mot Los Angeles, vi hann inte hela vägen för då hade jag redan kört 13 timmar den dagen så vi tog in på ett hotel för att sova.
.
Dag 4: Vi trängdes med bilarna på väg in till Los Angeles. Vi såg stjärnorna på gatan och Hollywood skylten samt Venice Beach sen åkte vi hem.
.
Resan var helt otroligt lång fast kort. Kan det bero att vi sov väldigt få timmar?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback