Roadtrip

Som sagt så har jag Amanda och Moa varit på en roadtrip i två veckor, vi kom hem i lördags.

Dag 1: Jag och Amanda lämnade Härnösand (Moa hade redan tagit tåget till Örebro). Vi visste inte riktigt vart vi skulle åka men vi åkte söderut längs E4:an. Det slutade med att vi kom hem till en kille vi träffade i Åre. Lars heter han och bor i Stodvik utanför Gävle.

Här är Lars med min kära vän Sandra under nyårsafton,



Dag 2: Vi flydde Lars välstädade lägenhet tidigt på morgonen och begav oss mot Örebro för att hämta upp Moa på vägen dit picknickade vi lite frukost längs vägkanten. Men då blev vi meddragna på stan och sen hem till dom för att äta middag, se film, fika och sova. Det åskade riktigt mycket den kvällen så det var tur vi inte behövde sova i tält!



Dag 3: Vi lämnade Ruborgs villa efter frukosten, det blåste och var inte den finaste dagen i vårt liv. Vi begav oss då mot Mariestad för att fika på en brygga och se oss lite omkring. Efter ett tag blev vi less på det blåsiga vädret så vi satt oss i bilen och styrde kosan mot Karlsborg. Vi körde in genom fästningens murar och där inne tog vi lite kort på byggnader man inte får ta kort på... Det slutade med att två millitärer kom springandes efter oss. Sen blev vi omringade av änder då tyckte vi inte att Karlsborg var något för oss så vi åkte vidare till en gräsplätt i Tibro där vi la ut en filt och somnade för att ta vara på solen och för att vänta på Fredric som skulle komma till Skövde någon timme senare. Efter vilan åkter vi vidare mot Skövde, handlade lite och åt en glass på McDonalds. Sen hämtade vi Fredric på tågstationen och sov sen i hans lägenhet en natt.



Fortsättning följer...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback