Roadtrip- del 2

Dag 4:

Vi packade ihop våra saker, lämnade Fredric ensam för att hälsa på en annan kille i Smögen. Marcus, han träffade vi också i Åre, rättare sagt när vi bodde en vecka hos Lars. För Lars och Marcus var lägenhetskompisar då båda säsongade där. I Smögen bodde vi i Marcus hem, det vill säga i en husvagn på ett industriområde utanför en taxistation. Hans tillfälliga hem.



Dag 5:

Vi kollade mest runt på Smögen och den kända smögenbryggan. Sen försökte vi sola lite, vi hittade ett ställe där det inte blåste storm där lade vi oss ner men efter ett tag låg Amanda i ändå i jeans och jacka. Jag och Moa pinade oss lite längre fast det dröjde inte länge innan vi la våra kläder som filtar över oss. Senare den kvällen gick vi ut, det var två krogar öppna men det var inte så väldans kul faktiskt. Det slutade med att vi åkte tillbaka innan dom stängde. 

På väg ner mot Smögenbryggan:





Dag 6:

Vi lämnade en trött Marcus i hans husvagn och åkte vidare mot Göteborg. Vi letade oss fram till rätt adress, en adress till en lägenhet som vi hade nyckel till. Vi fick låna en studentlägenhet av en föredetta Härnösandsbo. Vi flyttade in, vi började bli van att göra det nu, vi letade parkering, lagade mat och sov. Inte en så givade dag.

På en affär vi hittade längs vägen:


Fortsättning följer...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback