En brandman, flera brandmän

I morse vaknade jag klockan sex av att en tjej som jag inte kände igen gick på toa. Alltså hade jag fått en till rumskamrat så då var vi helt plötsligt tre i rummet. Sen åt vi en "riktig Amerikans frukost" eller en vanlig frukost rättare sagt. Sen hade vi föreläsning hela förmiddagen och på lunchen passade vi på att gå till gallerian, där blev det strömavbrott precis när vi skulle gå tillbaka. Väl på hotellet diskuterade dom om vi skulle få gå in till våra rum eller om vi skulle ut på gatan. det slutade med att vi fick gå fram och tillbaka men tillslut var det en av personalen som visade oss till trapporna, dock så gick vi vilse i trapphuset när vi skulle ner igen... Men vi hann ner till nästa föreläsning men efter ett tag kom det inte en dam och sa att att det brann och att alla skulle ut på gatan. Där ute stod vi och kollade på alla sex brandbilar med tillhörande brandmän. När dom var klar inne gick 186 unga Au Pairer förbi dom och då säger en av dom "It was the right day to come here".

Efter middagen bestämde vi oss för att gå till Target men vi kom inte så längt. Vi kom till brandstationen. Där körde dom ut två brandbilar och visade oss massa saker.
Dåligt skrivet men klockan är 22.10 här och jag är lite jet lagged... På hotellet går vi runt som zombies på grund av det.
Evakuerat, bara 186 Au Pairer!
Brandstationen
I den där korgen dom kör upp i luften
Target

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback